Annonsering på Gardsbruk.no

Gardsbruk.no er den viktigste møteplassen for kjøp, salg og utleie av ledige gårdsbruk i Norge. Nettsiden er en del av prosjektet Slipp oss til - ungdom inn i landbruket.

Målet med prosjektet er å øke rekrutteringen til et miljøvennlig norsk landbruk, og øke tilflyttingen til norske bygder. Bak prosjektet står Norsk Bonde- og Småbrukarlag, Natur og Ungdom og Norges Bygdeungdomslag.

På Gardsbruk.no kan hvem som helst annonsere gårder for salg eller utleie. Annonsen vil være tilgjengelig for de om lag 20 000 brukerene som hver måned besøker nettsiden. Det er også mulig å få tilsendt nye gårdsbruk automatisk pr e-post. På sidene finnes også funksjonen "personlige annonser". Her kan man registrere personlige annonser, dersom man søker gård.

Det er gratis å bruke Gardsbruk.no. Meglere, kommuner eller andre som ønsker spesiell profilering på sidene kan ta kontakt for gunstige reklametilbud.

I tillegg til nettsiden Gardsbruk.no arbeider prosjektet Slipp oss til i flere fylker for å øke tilbudet av ledige gårdsbruk på markedet. De to siste årene har innsatsen spesielt vært rettet inn mot Oppland, Nordland, Vest-Agder og Møre og Romsdal.

Kontakt oss
Har du spørsmål om tjenestene på Gardsbruk.no, vær vennlig å ta kontakt på e-post.

post@gardsbruk.no

Postadresse:
c/o NBS
Øvre Vollgt 9
0158 Oslo

Telefon: 24 14 89 50
Telefaks: 24 14 89 51

Utviklet av Netlab
Oppdateres med eRedaktør